Ne puteti gasi pe

Alege pentru tine. Incepe cu incredere

Da testul care te va ajuta sa iei decizia corecta.
Astfel nu vei irosi ani de zile intr-o directie care nu e pentru tine.

De ce sa te testezi?

De ce sa te testezi?

Interese/SDS

Inteligenta/IST

Personalitate/BFQ

  • De ce un test de personalitate? Pentru ca iti arata potentialul tau si modul in care iti place de obicei sa faci lucrurile.
    • De ce nu doar un test de personalitate? Pentru ca felul in care preferi sa faci lucruri nu este o garantie a succesului. Ai nevoie sa stii si cat poti sa faci si in ce domeniu.
      BFQ - Inventarul nostru de personalitate este reprezentantul european cel mai celebru al celei mai actuale teorii din domeniul studiului personalitatii umane, modelul Big Five. Conform acestei teorii care are in spate decenii de cercetari, personalitatea poate fi descrisa de cinci factori majori, aceiasi in orice cultura din lume: 1. Stabilitate emotionala; 2. Extraversie, 3. Deschidere mentala spre experienta; 4. Agreabilitate si 5. Constiinciozitate.

De ce toate trei?

Dacă vrei sa afli totul despre tine (legat de cariera, bineinteles) ar fi bine sa completezi toate cele trei teste. Fiecare dintre ele masoara o alta parte a intregului care esti tu atunci cand vine vorba de viitorul tau profesional. Impreuna putem gasi job-ul cu adevarat potrivit pentru tine, dar care sa iti aduca in acelasi timp atat satisfactii emotionale, cat si financiare.