Ne puteti gasi pe

DESCOPERĂ-ȚI ADEVĂRATA VOCAȚIE

Profită de promoția 3 TESTE LA PREȚ DE 2!

Bine ai venit!

Platforma PeMeserie.ro îți pune la dispoziție 3 teste de orientare în carieră renumite pe plan mondial. Aceste teste îți oferă informații despre trei aspecte relevante în alegerea profesiei: potențialul tău cognitiv, personalitatea și interesele tale. Acum poți primi toate aceste informații prin promoția 3 TESTE LA PREȚ DE 2!

CE TREBUIE SĂ FACI?

Flyerul PeMeserie conține un cod promoțional care îți oferă acces gratuit la unul din teste, cu condiția ca tu să le achiziționezi pe celalalte 2. Achiziția celor două teste se face prin SMS, la tariful standard de 10 euro + TVA per test. Astfel, tu achiziționezi prin SMS Testul de personalitate (BFQ) și Testul de interese (SDS) iar noi îți oferim gratuit Testul de inteligență (IST)!

Urmează pașii de mai jos pentru a primi acces gratuit la Testul de inteligență (IST).

PAȘI PROMOȚIE

  1. Trimite un SMS la 7575 cu inițialele „BFQ” (pentru achiziția Testului de Personalitate). Vei primi un mesaj de confirmare.
  2. Confirmă plata trimițând un SMS cu textul DA la 7575 (Vodafone și Orange) sau 75750 (TELEKOM).
  3. Primești codul de acces pentru Testul de Personalitate. Păstrează SMS-ul.
  4. Trimite un SMS la 7575 cu initialele „SDS” (pentru achiziția Testului de Interese). Vei primi un mesaj de confirmare.
  5. Confirmă plata trimițând un SMS cu textul DA la 7575 (Vodafone și Orange) sau 75750 (TELEKOM).
  6. Primești codul de acces pentru Testul de Interese. Păstrează SMS-ul.
  7. Introdu cele 2 coduri de acces primite prin sms în campurile Cod 1 și respectiv Cod 2 de mai jos (indiferent de ordine).
  8. Introdu codul de pe flyerul PeMeserie (codul de 6 caractere de pe pagina 4, de forma PMXXXX) în câmpul Cod flyer și completează câmpul Adresa de email cu o adresă validă.
  9. Da click pe GENEREAZĂ COD și vei primi instant un cod cadou pentru acces gratuit la Testul de inteligență (IST).
  10. Da click pe linkul activ ÎNCEPE TESTAREA și completează rând pe rând cele 3 teste. Vei primi câte un raport cu rezultatele tale pentru fiecare test.