Ne puteti gasi pe

DESCOPERĂ-ȚI ADEVĂRATA VOCAȚIE

Regulamentul campaniei promotionale „Descoperă-ți adevarata vocație cu PeMeserie.ro - Plătești 2, primești 4! ” 1 Ianuarie 2021 - 30 Iunie 2021

SECTIUNEA 1. ORGANIZATORUL PROMOTIEI SI REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI

1.1. Organizatorul campaniei promotionale „Descopera-ti adevarata vocatie cu PeMeserie.ro – Plătești 2, primești 4!” (numita in cele ce urmează “Campania”) este compania D&D CONSULTANTS GRUP, cu sediu social in Str, Aleea Ilioara Nr. 1, Bloc PM29, Sc. B, Parter, Ap. 37, Sector 3, București și punct de lucru în Str. Icoanei nr. 29A, sector 2, București, CUI RO 14937087, Înregistrată la Registrul Comerțului cu numărul: J40/10108/2002, Banca Transilvania, Sucursala Lacul Tei, Cont bancar: RO25 BTRL044012028206 26 XX, avand notificarea inregistrata la ANSPDCP sub nr. 23094 si numita in cele ce urmeaza “Organizatorul”.

1.2. Campania se va derula conform prevederilor prezentului regulament oficial (denumit in continuare "Regulamentul"), fiind obligatoriu pentru toti Participantii. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica Regulamentul pe parcursul desfasurarii Campaniei. Astfel de modificari vor fi facute publice cu cel putin 24 de ore inaintea intrarii in vigoare.

SECTIUNEA 2. PERIOADA SI ARIA DE DESFASURARE A CAMPANIEI

2.1 Campania incepe pe data de 1 Ianuarie 2021, ora 00:00:00 si se incheie la data de 30 Iunie 2021, ora 23:59:59.

2.2 Campania este organizata si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei, in conformitate cu prevederile prezentului Regulament si se adreseaza tuturor persoanelor cu domiciliul stabil in Romania sau rezidente in Romania.

SECTIUNEA 3. DREPTUL DE PARTICIPARE

3.1 Nu sunt eligibili a participa la Campanie angajatii D&D CONSULTANTS GRUP si nici membrii familiilor tuturor acestora (copii, parinti, frati/surori, sot/sotie).

3.2 La Campanie pot participa toate persoanele cu varsta de minim 14 ani impliniti.

3.3 Participarea la aceasta Campanie implica cunoasterea si acceptarea integrala, expresa si neechivoca a prezentului Regulament.

SECTIUNEA 4. MECANISMUL SI PREMIILE CAMPANIEI

4.1 La aceasta Campanie pot lua parte toate persoanele cu varsta de minim 14 ani impliniti

,

Astfel, participanții care achiziționează Testul de personalitate (BFQ) și Testul de interese (SDS) vor primi un cod de testare gratuit pentru Testul de inteligență (IST). Dupa completarea celor 3 teste vor primi ca bonus un raport integrat ce sintetizează info din toate cele 3 rapoarte, incluzând și un ghid de lucru/plan de acțiune pentru viitor

Achiziția Testului de personalitate (BFQ) și a Testului de interese (SDS) se face prin SMS, la tariful standard de 10 euro + TVA per test, conform specificatiilor din SECTIUNEA 6 a prezentului Regulament.

4.2 Pentru a lua parte la Campanie, participantii trebuie sa intre pe adresa de web pemeserie.ro/ promotie si sa parcurga integral urmatorii pasi:

PASI DE PARTICIPARE PROMOȚIE

  1. Trimite SMS la 7575 (Vodafone și Orange) sau 75750 (TELEKOM) pentru a comanda cele 2 teste: un SMS cu textul „BFQ” (pentru achiziția Testului de Personalitate) și altul cu textul „SDS” (pentru achiziția Testului de Interese). Vei primi câte un mesaj de confirmare pentru fiecare dintre ele.
  2. Confirmă plata trimițând un SMS cu textul DA.
  3. Primești codurile de acces pentru Testele de Personalitate și de Interese. Păstrează SMS-urile.
  4. Introdu cele 2 coduri de acces primite prin sms în campurile Cod SDS și respectiv Cod BFQ.
  5. Introdu codul promoțional 2+1+bonus în câmpul Cod promo
  6. Completează câmpul Adresa de email cu adresa ta de mail.
  7. Dă click pe GENEREAZĂ COD și vei primi instant un cod cadou pentru acces gratuit la Testul de inteligență (IST).
  8. Dă click pe linkul activ ÎNCEPE TESTAREA și completează rând pe rând cele 3 teste. Vei primi câte un raport cu rezultatele tale pentru fiecare test. Iar după ce ai completat toate cele 3 teste, va fi generat și raportul integrat oferit ca bonus. Acesta sintetizează info din toate cele 3 rapoarte, incluzând și un ghid de lucru/plan de acțiune pentru viitor

Dupa click pe ÎNCEPE TESTAREA participantii vor fi redirectionati catre o pagina in care vor putea alege ordinea completarii celor trei teste, pe baza codului de acces primit prin sms pentru Testul de interese si Testul de Personalitate si, respectiv, pe baza codului cadou pentru Testul de inteligenta.

Dupa completarea fiecarui test, participantii vor fi instiintati cate teste din cele trei mai au de completat si sa urmeze indicatiile pentru completarea acestora. Participantii care nu vor dori sa completeze toate cele trei teste unul dupa altul au posibilitatea de a opta pentru amânarea completării prin click pe butonul AMANA TESTAREA. Testarea poate fi amanata pana la data de 30 Iunie 2021.

Dupa completarea celor 3 teste vor primi ca bonus un raport integrat ce sintetizează info din toate cele 3 rapoarte, incluzând și un ghid de lucru/plan de acțiune pentru viitor.

SECTIUNEA 5. ASISTENTA TELEFONICA

Pentru orice intrebari legate de aceasta promotie participantii pot suna la numarul de contact 0729 136 401, disponibil de Luni pana Vineri intre orele 09:00-18:00.

SECTIUNEA 6. PRETURI SI MODALITATI DE PLATA

Pretul pentru Testul de Interese (SDS) și pentru Testul de Personalitate (BFQ) este de aproximativ 10 euro + TVA per test, după cum urmează:

Plata PrePay

Clientilor ce utilizeaza cartele Pre-Pay li se vor retrage in total 10.1 euro in Vodafone si Orange si 10.05 euro in Telekom. TVA-ul fiind achitat la achizitionarea creditului.

Plata Abonament

Clientilor ce utilizeaza un abonament li se vor retrage in total 10.1 + TVA euro in Vodafone si Orange si 10.05 + TVA euro in Telekom. TVA-ul urmeaza sa fie adaugat la factura aferenta lunii in care s-a efectuat comanda.

Cursul Leu-Euro este cel practicat de compania de telefonie mobila. In situatia in care Utilizatorul nu achita catre operatorul de telefonie mobila factura pentru abonamentul telefonic de pe care s-a efectuat plata, Proprietarul isi rezerva dreptul de a utiliza toate mijloacele si procedurile legale in vigoare pentru a recupera sumele restante. Recuperarea eventualelor sume restante din cauza neplatii facturii abonamentului telefonului de pe care s-a efectuat plata se supune legilor romane in vigoare.

SECTIUNEA 7. GARANTII SI LIMITARE DE RASPUNDERE

Organizatorul este unicul detinator din Romania al licentei de distribuire a testelor psihologice disponibile pe site-ul www.pemeserie.ro.

Organizatorul garanteaza acuratetea stiintifica a scorurilor obtinute in urma efectuarii testelor prin raportare la caracteristicile individuale specifice ale fiecarui Utilizator. Pentru o interpretare corecta si complexa a profilurilor se recomanda asistenta unui consilier specializat.

Organizatorul nu raspunde de modul in care participantii la promotie inteleg profilurile interpretative, de concluziile trase si de eventualele decizii, actiuni sau orice fel de demersuri intreprinse pe baza acestora.

Organizatorul nu este responsabil de niciun fel de plangere, pierdere, prejudiciu material sau de orice alta natura suferite de Utilizator ca urmare a utilizarii site-ului pemeserie.ro, inclusiv, dar fara a se limita la pierderi materiale cauzate de gestionarea defectuoasa a codurilor de acces primite prin SMS ori rezultate in urma adoptarii oricaror decizii, demersuri sau actiuni ca urmare a profilurilor interpretative, precum si eventualele prejudicii materiale sau morale rezultate in urma unui eventual dezacord al Utilizatorului cu privire la continutul profilurilor interpretative.

Organizatorul nu raspunde pentru orice daune cauzate participantului de un tert in legatura cu site-ul. Spre exemplu, Organizatorul nu raspunde pentru intreruperea temporara sau totala a functionarii site-ului pemeserie.ro, din motive care nu tin de acesta, cum ar fi infestarea cu un virus, intreruperea alimentarii cu energie electrica etc. Organizatorul isi rezerva dreptul de a intrerupe partial sau total functionarea site-ului in cazul in care are suspiciunea ca acesta nu functioneaza la parametri maximi (infectarea cu virusi, defectiuni tehnice etc.) sau in caz de forta major tehnice care pot aparea in timpul testarii din motive ce tin de conexiunea la Internet sau de parametrii tehnici ai computerului de pe care este rulat testul. Este recomandat ca inainte de testare participantii sa verifice conexiunea la Internet si functionarea optima a suportului tehnica (dezastre naturale etc.).

Organizatorul nu raspunde pentru orice dauna suferita in vreun fel de participant ca urmare a incalcarii sau ignorarii instructiunilor de pe acest site. Organizatorul isi rezerva dreptul de a intrerupe accesul pe site al utilizatorului in cazul in care considera ca este incalcat prezentul acord relativ la termenii si conditiile de utilizare.

In orice caz, raspunderea Organizatorului fata de participanti este limitata la valoarea serviciului (costul per testare).

SECTIUNEA 8. LIMITE SI RESTRICTII GEOGRAFICE

Testele disponibile pe www.pemeserie.ro si profilurile aferente rezultate sunt generate in limba romana. Acestea sunt adaptate caracteristicilor sociologice si psihologice ale persoanelor din Romania, avand in vedere particularitatile acestora rezultate in urma studiilor efectuate. Utilizarea site-ului pemeserie.ro de catre alte persoane ar putea afecta acuratetea si relevanta profilurilor interpretative generate. Prin urmare, testele sunt destinate in principiu persoanelor cu domiciliul in Romania, de nationalitate romana si aflate pe teritoriul Romaniei.Testele pot fi efectuate de pe computerul personal. Nu este recomandata efectuarea testelor de pe tableta sau telefon mobil. Sunt accesibile însă de pe aceste dispozitive paginile de prezentare generală a site-ului PeMeserie.ro.

9. COPYRIGHT ȘI SECURITATEA TESTULUI

Testele disponibile pe www.pemeserie.ro sunt protejate de legea dreptului de autor. Reproducerea de catre Utilizator sau de catre orice alta terta persoana, in totalitate sau in parte, prin diverse medii electronice sau de alta natura, a acestora, fara acordul prealabil, scris al Proprietarului constituie infractiune si se pedepseste cu inchisoare de la o luna la doi ani sau cu amenda [art. 140 (1), legea 8/1996].

SECTIUNEA 10. CONFIDENTIALITATEA DATELOR

10.1 Organizatorul, in vederea desfasurarii Campaniei, prelucreaza datele personale ale Participantilor la aceasta promotie in conformitate cu Legea 677/2001, in calitate de operator inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal in baza notificarii nr. 23094.

10.2 Organizatorul garanteaza confidentialitatea datelor personale ale tuturor Participantilor. Participantul la Campanie, in calitate de persoana vizata, are, conform Legii 677/2001, urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art. 12), dreptul de acces la date (art.13), dreptul la interventie asupra datelor (art. 14), dreptul la opozitie (art. 15), dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art. 17) si dreptul de a se adresa justitiei (art. 18).

10.3 Participantii au dreptul de a obtine de la Organizator, la cerere si in mod gratuit confirmarea faptului ca datele care ii privesc sunt sau nu sunt prelucrate de acesta si au, de asemenea, dreptul de a se opune in orice moment ca datele care ii vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare. Participantii au dreptul de a solicita, printr-o cerere scrisa adresata Organizatorului, stergerea sau actualizarea datelor personale in conformitate cu prevederile Legii 677/2001. In vederea exercitarii acestor drepturi, Participantul la Campanie va transmite o cerere scrisa, datata si semnata catre D&D CONSULTANTS GRUP, Str. Icoanei nr. 29A, sector 2, București.

10.4 Organizatorul le poate solicita Participantilor acordul pentru a utiliza in mod gratuit, in diverse materiale tiparite, audio si video, numele si prenumele lor. Participantii nu vor fi obligati sa isi exprime acest acord, acest lucru ramanand la libera lor alegere. In cazul in care participantii vor dori sa isi exprime acordul in acest sens, acest lucru va fi consemnat printr-o declaratie scrisa semnata de acestia.

SECTIUNEA 11. FORTA MAJORA

11.1 Pentru scopul acestui Regulament, forta majora inseamna orice eveniment care nu poate fi controlat, remediat sau prevazut de catre Organizator, inclusiv imposibilitatea Organizatorului din motive independente de vointa sa, si a carui aparitie pune pe acesta din urma in imposibilitatea de a-si indeplini obligatiile asumate prin Regulament.

11.2 Daca o situatie de forta majora impiedica sau intarzie total sau partial executarea Regulamentului si continuarea Campaniei, Organizatorul va fi exonerat de raspunderea privind indeplinirea obligatiilor sale pentru perioada in care aceasta indeplinire va fi impiedicata sau intarziata, conform art.1082 si 1083 C.civ. Organizatorul, daca invoca forta majora, este obligat sa comunice Participantilor la Campanie existenta acesteia in termen de 5 zile lucratoare de la aparitia cazului de forta majora.

SECTIUNEA 12. LITIGII SI FRAUDE

12.1 In cazul unor litigii aparute intre Organizator si Participantii la Campanie, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, partile implicate in litigiu vor inainta litigiul spre solutionare instantelor judecatoresti romane competente.

SECTIUNEA 13. REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI

13.1 Prin participarea la aceasta Campanie, Participantii sunt de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor prevederilor, termenilor si conditiilor prezentului Regulament.

13.2 Regulamentul Campaniei va fi disponibil in mod gratuit oricarui solicitant pe site-ul www.pemeserie.ro/promotie.